Visity

Transmite mesajul potrivit cliențiilor tăi

Un site bine gândit merge mână-n mână cu texte clare și ușor de parcurs.

Scriem textele pentru site-ul tău, pentru ca vizitatorii să înțeleagă instant vocea și mesajul transmis de afacerea ta. 

 

Te ajutăm să le traduci, și să creezi conținut de blog care să atragă și să îți fidelizeze clienții.

Texte pentru Website

Mesajul afacerii tale transpun în texte clare, ușor de parcurs și orientate spre vânzare.

Articole de Blog

Oferă vizitatorilor conținut educativ și calitativ care să-i ajute în decizia de a folosi serviciile sau produsele tale.

Traduceri în Engleză

Lărgește-ți audiența prin traducerea site-ului într-o limbă de circulație internațională.

Portofoliu

Techcelerator

Website de prezentare a programului de business Scale Match

Karavet

Website de prezentare pentru cabinet veterinar.

Menarom

Website de prezentare pentru firma de echipamente tehnice.

Cabana Râșca

Website de prezentare pentru cabană la munte

Ce spun clienții noștri?

Sebastian Gheorghe

Echipa… Este entuziasta si dornica de a implementa ideile clientului. A fost un partener de incredere in toata perioada proiectului, inclusiv atunci cand lucrurile nu erau, pentru noi, foarte clare. Recomand celor ce vor sa isi faca cunoscut mesajul si sunt deschisi acestui proces de auto-descoperire.

Sebastian Gheorghe

Ina Frunza, Mimishop

Mi-am amintit de începutul istoriei cu pandemia cum am fost nevoită să schimb totul in companie , să încerc să intru in digital și să pot merge în față. Atât de receptivi mi-au răspuns băieții la solicitare, atât de operativ au lucrat și au luat in considerație toate punctele și dorințele mele. Eram a 2 zi cu un logo făcut parcă era exact din imaginația mea.  Recomand din tot sufletul echipa:), iar dacă nu sunteți experți in era digital ar fi mentorii perfecți. Trust them they know the game!

Ina Frunza

Mimishop

Bogdan, Moldova Port Container

Echipa Visity m-a ajutat sa ajung la clientii din afara tarii la care in mod normal as fi ajuns foarte greu sau intr-un timp foarte lung. Ii recomand cu caldura pentru outreach, ei mi-au extras o lista uriasa de prospecti pe care i-au contactat automat prin e-mail si care intre timp au devenit clientii companiei mele. Recomand aceasta agentie ca si partener de business pe zona de online.

Bogdan

Moldova Port Container

Cristian Onofrei, The Very Shop

E fain sa lucrezi cu oameni care stiu ce fac, dar e si mai fain cand gasesti vointa. De la primul contact am simtit atentie si interes pentru proiect, chiar daca n-am descoperit de prima data cele mai bune solutii. O buna comunicare si ideile indraznete au facut ca tot proiectul sa decurga usor.

Cristian Onofrei

The Very Shop

Sebastian, Blackhansa

O echipă tânără și pasionată ce se descrie cu ușurință prin profesionalism, integritate și experiență.

Un partener de încredere și o alegere înțeleaptă pentru un business sănătos🤘🏻😁

Sebastian

Blackhansa

Procesul nostru de lucru:

Participă în întâlnirile de business și design

Când începem colaboarea noastră, omul de content writing va fi prezent în întâlnirile noastre. Atât în întâlnirile în care stabilim nevoile de business, cât și în cele în care dezvoltăm un design personalizat pentru siteul tău.

Schițează textele inițiale

Pornind de la nevoile de business și o structură de bază a siteului, începe să dezvolte conținutul. Veți colabora strâns, pentru a putea avea acces la toate informațiile și resursele despre afacerea ta.

Adaptarea textelor după design

Odată finalizată structura și designul final al site-ului, textele sunt și ele adaptate. Vei oferi și tu feedback, pentru a definitiva mesajul site-ului tău.

Participă în întâlnirile de business și design

Când începem colaboarea noastră, omul de content writing va fi prezent în întâlnirile noastre. Atât în întâlnirile în care stabilim nevoile de business, cât și în cele în care dezvoltăm un design personalizat pentru siteul tău.

Schițează textele inițiale

Pornind de la nevoile de business și o structură de bază a siteului, începe să dezvolte conținutul. Veți colabora strâns, pentru a putea avea acces la toate informațiile și resursele despre afacerea ta.

Adaptarea textelor după design

Odată finalizată structura și designul final al site-ului, textele sunt și ele adaptate. Vei oferi și tu feedback, pentru a definitiva mesajul site-ului tău.

Optimizare SEO

Ultimul pas înainte de lansarea site-ului este optimizarea siteului pentru motoarele de căutare. Acum se vor face ultimele modificări de texte pentru a asigura un ranking bun al site-ului tău.

Intrebări
frecvente:

Calculăm timpul de livrare din momentul primirii plății pentru factura de avans. Din acel moment, timpul de livrare asumat e de 30 de zile. Durata unui proiect însă, variază și în funcție de complexitatea lui și numărul de runde de feedback necesare. 

Vom stabili împreună cu tine etapizarea proiectului și termenele limită de livrare.

Folosim platformele WordPress și Webflow. Aceste două platforme sunt low-code, adică sunt ușor de folosit chiar și de o persoană fără prea multă experiență în domeniu. 

Dar, oferă și posibilitatea de a crea cod customizat. Ne folosim de acest avantaj pentru a crea site-uri rapid, la prețuri accesibile, dar care pot fi customizat exact în baza nevoilor tale de business.

Dacă se dorește, putem sa folosim si template-uri. Dar fiecare website va fi personalizat în funcție de cerințele tale (funcționalitățile pe care ți le dorești), și în funcție de identitatea vizuală a afacerii tale.

Vom avea nevoie să știm ce informații dorești să apară pe site (descrieri ale serviciilor și/sau produselor tale, proces de lucru, informații despre prețuri, modalități de contact etc.). 

 

Vom avea nevoie de poze pentru site, dacă dorești să folosești poze proprii. Pentru magazinele online, pozele de produs le așteptăm de la tine. 

 

Dacă ai un brand book al mărcii tale (ce culori trebuie să folosim și în ce contexte, ce texte și variante de logo), vom avea nevoie de el pentru a-l include în design. Sau îl vom crea noi de la 0. 

 

Ne ajută să primim de la tine și modele de site-uri care îți plac, și de ce. 

 

Toate astea le vom discuta cu tine în momentul ofertării. Dacă nu ai încă nimic din cele de mai sus, le vom crea împreună cu tine.

DA, îți vom arăta cum poți să modifici ușor texte și imagini. Folosim WordPress și Webflow pentru web development, două platforme de tip low-code. Au o interfață intuitivă și ușor de folosit chiar și de tine. 

Dar să știi că pachetele noastre de servicii includ și 30 de zile de mentenanță, timp în care suntem la dispoziția ta 24/7. 

Pentru orice modificări mai complexe, cum sunt adăugarea de pagini noi sau noi funcționalități, îți vom crea un pachet personalizat de mentenanță.

Întâi de toate, analizăm de ce siteul tău nu funcționează și îți vom da propuneri de soluții personalizate. Dacă identitatea vizuală a siteului nu te mai reprezintă, putem face un re-design complet al site-ului. 

O altă posibilă soluție e să îmbunătățim funcționalitățile și textele deja existente. Fiecare proiect vine cu provocările lui, dar împreună gândim soluții care să funcționeze pentru clienții tăi.

Fiecare ofertă ce o creăm este în baza unui brief și al discuțiilor directe dintre tine și noi. Fiecare pachet de servicii oferit este individualizat pe nevoile celor care ne contractează. Respectăm termenii de livrare, cerințele și bugetul tău astfel încât produsul final livrat să fie ce ți-ai dorit și ce ai nevoie pentru afacerea ta.

Strada Republicii 47 Cluj-Napoca