cropped-LOGO-1-1.png

Prinde Reducerea de 1000 Lei

Afacerea ta merită un website fain! Ești gata să crești în online?

Totul cu clientul tău
în minte!

Creăm produse online gândite să răspundă nevoilor clienților tăi.
De la analiză, la concept, la experiența utilizatorilor, dezvoltare și optmizare, ducem prezența ta online printr-un proces complet de transformare.

Design Unic

Identitate vizuală și o voce în online personalizată pentru afacerea ta. Fiecare afacere are caracteristicile sale, noi te ajutăm să scoți în față cele mai importante atuuri.

Optimizat Mobil

De pe orice device ar intra vizitatorii, siteul tău va arăta la fel de bine, își va păstra funcționalitățile și va fi la fel de intuitiv de folosit. 

Optimizat SEO

Încărcare rapidă a site-ului, fără erori, și conținut optimizat în funcție de cele mai relevante căutari ale potențialilor tăi clienți. Te ajutăm să faci toți pașii necesari pentru o indexare cât mai sus în ranking-ul Google.

Automatizări

Te vom sfătui prin ce tool-uri digitale îți poți eficientiza procesele de lucru, cum poți îmbunătăți și eficientiza interacțiunea cu vizitatorii site-ului, și cum poți ajunge la mai mulți clienți. 

Design personalizat

Automatizări

Conținut personalizat

Conversii mai bune

Suport constant

Profitabilitate crescută

De ce să-ți faci website la noi?

Garantăm calitatea web design-ului și a implementării. Astfel încat, daca nu ești mulțumit, îți vom rambursa 50% din avans. Totodata suntem cu focus pe generarea de rezultate. Vom analiza constant activitatea de implementare și promovare și vom trimite rapoarte săptamânale.

Pachete de servicii individualizate pe nevoile tale de business

Totul începe de la înțelegerea particularităților afacerii și industriei tale. Ne folosim de un brief de proiect, ce-l aprofundăm în conversații directe, pentru a înțelege poziționarea ta, rezultatele ce le dorești și problemele de care te-ai lovit pe drum. Odată ce știm exact cum putem lucra împreună, semnăm un contract personalizat pentru nevoile tale. Iar un membru al echipei va fi mereu în legătură cu tine pentru a-ți transmite statusul proiectului.

Soluții tehnice complete

Pentru fiecare client oferim soluții complete. Știm că poate fi frustrant și costisitor să lucrezi cu mai mulți furnizori. Așa că ne-am creat echipa în așa fel încât să putem oferi soluții la cât mai multe din nevoile tale de business. De la web design și web development, la scriere de conținut, sau campanii de promovare, îți oferim un pachet personalizat și complet de servicii pentru simplitate, rapiditate și standard constant de calitate.

Completează Formularul

Aplică acum pentru reducere și te contactăm în cel mai scurt timp.
    Nu sta pe gânduri. Oferta este limitată!
    Sună Acum: 0736633540


    © Copyright 2021. All Rights Reserved.
    Termeni și condiții